Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας απάντησε στον Σεμίχ Ερντέν για την ενέργειά του να μην κρατήσει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ. 

Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

Τη δική του απάντηση για τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε στην Τουρκία με το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ έδωσε ο Κώστας Σλούκας.

O Κώστας Σλούκας απέφυγε να αγγίξει το πανό για την 81η επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο κρατούσαν παίκτες της Φενέρμπαχτσε πριν από το ματς με την Μπεσίκτας.

Ο Σλούκας «σνόμπαρε» το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (vid)

O Τούρκος σέντερ Σεμίχ Ερντέν κατέκρινε την κίνηση του Σλούκα τονίζοντας ότι βγάζει χρήματα στην Τουρκία:

«Σλούκα, δε θα τρως ψωμί εδώ και δε θα σέβεσαι τον ιδρυτή αυτή της χώρας. Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονό μας, τον οποίο σέβεται όλος ο κόσμος».

Ο Σλούκας απάντησε:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτή τη χώρα κι αυτή την ομάδα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Τίποτα δεν έγινε σκόπιμα. Ήμουν απολύτως συγκεντρωμένος στο παιχνίδι κι ούτε που κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και πώς παλεύω για αυτή την ομάδα. Άλλωστε, είμαι σε αυτή τη χώρα και σε αυτή την ομάδα πέντε χρόνια. Παλεύω και για τις δύο. Δε μπορώ να δεχτώ να με αποκαλούν ασεβή. Αυτή η χώρα έχει σημαντική ιστορία από πίσω της, το ξέρω και το σέβομαι. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά παλεύω εδώ πέντε χρόνια και παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία»