Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στο πλευρό του Σλούκα: «Κώστα, μη φύγεις!» (pic)

Επίθεση... αγάπης δέχεται ο Κώστα Σλούκας από Τούρκους φίλους της Φενέρ, καθώς οι ίδιοι τον στηρίζουν αναφορικά με την όλη παρεξήγηση και το πανό μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ. 

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στο πλευρό του Σλούκα: «Κώστα, μη φύγεις!» (pic)

Την αγάπη τους στον Κώστα Σλούκα, έσπευσαν να δείξουν πολλοί φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε, γράφοντας λόγια στήριξης στο Instagram για τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Την ώρα που ο Τούρκος διεθνής Σεμίχ Ερντέν εξέφραζε οργή στο Twitter με τα λόγια: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας!», πολλοί φίλαθλοι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ζητούν να μείνει στην ομάδα: «Είμαστε μαζί σου Κώστα!»

Σλούκας: Κλήθηκε σε απολογία από τη Φενέρμπαχτσε για τη στάση του απέναντι στο πανό του Κεμάλ

«Ως φίλαθλοι της Φενέρ, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε», «θα σε αγαπάμε για πάντα, μην φύγεις», «ό,τι κι αν έκανες, ξέρουμε ότι είσαι ειλικρινής και ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν θα σταματήσουμε να σε στηρίζουμε» είναι κάποια από τα μηνύματα αγάπης των Τούρκων φιλάθλων της Φενέρ στον Σλούκα.

Τούρκος υπέρ Σλούκα για Κεμάλ! (pic)

Ο Κώστας Σλούκας δεν κράτησε το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατο του την Κυριακή (10/11), με το οποίο εισήλθαν στο παρκέ οι παίκτες της τουρκικής ομάδας πριν τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

Νωρίτερα, τη Δευτέρα (11/11), τη στήριξη του στον Έλληνα διεθνή γκαρντ εξέφρασε δημόσια ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ, Ερνέμ Τσαν.

Ο Τούρκος προπονητής έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά την αφοσίωσή μου στη σημαία της Τουρκίας και στον μεγάλο μας ηγέτη, Ατατούρκ. Ο Κώστας Σλούκας έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο».

Ο Σλούκας «σνόμπαρε» το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (vid)

Ο Σλούκας είχε σπεύσει να εξηγηθεί μετά το τέλος της αναμέτρησης δηλώνοντας: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».

Δείτε εδώ μερικά από τα μηνύματα στήριξης στον Σλούκα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First home win...#fenerbahçebeko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις