Τούρκος υπέρ Σλούκα για Κεμάλ! (pic)

Με ανάρτησή του στο instagram ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς Ερντέμ Τσαν υπερασπίστηκε τον Κώστα Σλούκα μετά το σάλο που προκάλεσε η κίνησή του να μην αγγίξει το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ.

Τούρκος υπέρ Σλούκα για Κεμάλ! (pic)

Στον αγώνα της Κυριακής (10/11) με την Μπεσίκτας, ο άσος της Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας απέφυγε να αγγίξει το πανό για την 81η επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, κάτι που προκάλεσε τον κακό χαμό στην Τουρκία.

Ο Σλούκας «σνόμπαρε» το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (vid)

Μάλιστα ο Σεμίχ Ερντέν κατέκρινε την κίνηση του Σλούκα τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο ο Έλληνας γκαρντ δείχνει ασέβεια σε μια χώρα που του δίνει να φάει.

Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

Πάντως υπήρχαν και αυτοί που υπερασπίστηκαν τον Σλούκα όπως ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς Ερντέμ Τσαν, ο οποίος με ανάρτησή του στο instagram υπερασπίστηκε τον Έλληνα διεθνή, τονίζοντας πως από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Τουρκία, ουδέποτε έδειξε ασέβεια στη χώρα, στη σημαία και στον ηγέτη της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ερντέμ Τσαν:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά την αφοσίωσή μου στη σημαία της Τουρκίας και στον μεγάλο μας ηγέτη, Ατατούρκ. Ο Κώστας Σλούκας έχει δείξει σεβασμό στην χώρα μας, στην σημαία μας και στον ηγέτη μας από τη πρώτη μέρα που βρέθηκε στον σύλλογο.»