Σλούκας: Κλήθηκε σε απολογία από τη Φενέρμπαχτσε για τη στάση του απέναντι στο πανό του Κεμάλ

Σε απολογία από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε κλήθηκε ο Κώστας Σλούκας για την άρνηση του να κρατήσει το πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ.

Σλούκας: Κλήθηκε σε απολογία από τη Φενέρμπαχτσε για τη στάση του απέναντι στο πανό του Κεμάλ

Στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μπεσίκτας οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκαναν την είσοδο τους στο παρκέ κρατώντας ένα πανό στη μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της 81ης επετείου από τον θάνατό του.

Ο Σλούκας «σνόμπαρε» το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ (vid)

Ο Κώστας Σλούκας δεν κράτησε το πανό κάτι που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων τόσο στα τουρκικά ΜΜΕ όσο και στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Σλούκας: «Παλεύω για να εκπροσωπείται επάξια η Τουρκία» (vid)

Μάλιστα ο διεθνής Τούρκος, Σεμίχ Ερντέν έγραψε για τον Έλληνα γκαρντ: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονό μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

Τούρκος υπέρ Σλούκα για Κεμάλ! (pic)

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η διοίκηση της Φενέρ αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τον Σλούκα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να βάλει ένα τέλος στο συμβάν.

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος δήλωσε: «Κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν σεβάστηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Για την ακρίβεια τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν το κατάλαβα εγκαίρως. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πως έχω παλέψει για την ομάδα».