Αποκαλύψεις προέδρου Αδριατικής Λίγκας: Τέσσερις ομάδες δεν θέλουν τον Ολυμπιακό!

Σε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα, προχώρησε ο πρόεδρος της, Ίγκορ Ντόντικ. 

Αποκαλύψεις προέδρου Αδριατικής Λίγκας: Τέσσερις ομάδες δεν θέλουν τον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ίγκορ Ντόντικ, μίλησε για την πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως 4 ομάδες είναι αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο αυτή δεν είναι η τελική τους απόφαση.

Θυμίζουμε πως η Γενική Συνέλευση της Λίγκας που θα αποφασίσει για τη συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Alternativnu TV»:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να συμμετάσχει στην Αδριατική λίγκα, αλλά μόνο εάν το αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες. Στη συνέλευση που θα γίνει στην Μπάνια Λούκα στις 24 Μαΐου, θα συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού και εκεί θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Από τη δική του πλευρά, πιστεύω ότι είναι θα ήταν καλό για τη διοργάνωση να μπει μία νέα αγορά και ένα νέο κοινό. Όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ωστόσο, την απόφαση αυτή θα πάρουν αποκλειστικά οι ομάδες. Όλα θα γίνουν γνωστά στο συμβούλιο της Μπάνια Λούκα.

Απ’ όσο γνωρίζω, αυτή την στιγμή οι Τσεντεβίτα, Ερυθρός Αστέρας, FMP και Μέγκα Μπεμάξ τάσσονται κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού.

Αυτό, από την άλλη δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελική του απόφαση. Υπάρχει ακόμη χρόνος για το διοικητικό συμβούλιο.

Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τις περισσότερες, γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το οτιδήποτε, από την στιγμή που η τελική απόφαση ανήκει στις ομάδες.»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Λίγκα αγωνίζονται 12 ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι το 1/3 είναι αρνητικές για την συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στις ομάδες που εμφανίζονται αρνητικές, βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας