Μάικ Τζέιμς: Χωρίς τον Καλάθη νοιώθω ελεύθερος

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague για τον νέο του ρόλο στην Μιλάνο, την ελευθερία που νοιώθει χωρίς τον Νικ Καλάθη δίπλα του και τους αγώνες που λατρεύει.

Μάικ Τζέιμς: Χωρίς τον Καλάθη νοιώθω ελεύθερος

Αναλυτικά όσα είπε ο MVP της διοργάνωσης για το μήνα Φεβρουάριο:

Για τον Νικ Καλάθη και την πλήρη ελευθερία του στην Αρμάνι: ”Στατιστικά μιλώντας, είναι η καλύτερη σεζόν μου. Έχω περισσότερη ελευθερία. Παλιά, έπαιζα με τον Νικ Καλάθη επομένως έπρεπε να μοιράζομαι τον χρόνο μαζί του. Ο Νικ είναι ένα από τα καλύτερα πόιντ γκαρντ της Ευρώπης. Φέτος, βασικά μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και παίζω καλά. Δίνω τα εύσημα και στους συμπαίκτες μου, επειδή μερικές φορές δεν κάνω τις καλύτερες επιλογές, αλλά είναι μαζί μου και με εμπιστεύονται. Αυτό μου δίνει την αυτοπεποίθηση να προχωρώ”.

Για την Ευρωλίγκα: ”Το απολαμβάνω, Είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές λίγκες του κόσμου, αν όχι η πιο ανταγωνιστική. Στην κανονική διάρκεια, κάθε ματς μετράει και πρέπει να παίζεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Και αυτό προσθέτει επιπλέον βάρος σε κάθε αγώνα, ειδικά αυτή τη περίοδο, όταν χάνεις μπορεί να στερηθείς ακόμα και μία θέση για τα playoffs. Το απολαμβάνω”.

Για τα ματς που θέλει και αυτά που… δεν θέλει: ”Μισώ τα ματς με την τελευταία ομάδα, που θέλει πολύ να σε κερδίσει και εσύ πρέπει να σηκωθείς για να αγωνιστείς. Προτιμώ να παίξω έναν αγώνα που όλα είναι στον αέρα και όλα μετράνε. Αυτές τις στιγμές αγαπώ, αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν. Επομένως, όταν υπάρχει αυτή η ευκαιρία, είσαι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ. Αυτές είναι οι στιγμές διασκέδασης, αυτές προτιμώ".