Ο Καμπερίδης για την πρεμιέρα του Άρη στο Champions League της FIBA

O Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της ομάδα του Άρη στην Τιφλίδα κόντρα στη Διναμό. 

Ο Καμπερίδης για την πρεμιέρα του Άρη στο Champions League της FIBA

Μία μέρα πριν το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν για τον Άρη, δίνοντας παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League της FIBA, ο Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» στην Τιφλίδα κόντρα στη Ντιναμό.

«Η αρχή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια ομάδα, η οποία έχει τη δική της ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το γεγονός ότι έχει αρκετές αλλαγές και διαμόρφωσε το ρόστερ της με καθυστέρηση, δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Εστιάσαμε στο να σκιαγραφήσουμε την αγωνιστική της ταυτότητα, με γνώμονα τη φιλοσοφία του προπονητή και τα χαρακτηριστικά των παικτών. Για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να παρουσιαστούμε 110% συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο» ανέφερε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στο arisbc.gr και πρόσθεσε:

«Η Ντιναμό Τιφλίδας αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών με βασικό στοιχείο το μακρινό σουτ. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να περιορίσουμε την επιθετική της λειτουργία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και δεύτερο παιχνίδι, οπότε κάθε πόντος έχει τη σημασία του.

Θεωρώ ότι στους φιλικούς αγώνες που παίξαμε, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε αυτή την αναμέτρηση. Υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός απ’ όλους».