Εύη Δημητράτου: Η απορία της σχετικά με τις ξένες στην Α1 μπάσκετ γυναικών

Η τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου σχολίασε την αύξηση των ξένων στην Α1 γυναικών.

Εύη Δημητράτου: Η απορία της σχετικά με τις ξένες στην Α1 μπάσκετ γυναικών

H τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου με αφορμή την αύξηση των ξένων στην Α1 γυναικών, σχολίασε τα εξής:

«Θυμάμαι την απογοήτευση μας όλα τα προηγούμενα χρόνια που ήμασταν η μοναδική ομάδα που έπαιζε σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όταν το αίτημά μας προς την ΕΟΚ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης σύσκεψης των σωματείων και της διοίκησης της Ομοσπονδίας για αύξηση του αριθμού των ξένων αθλητριών, έπεφτε στο κενό με δικαιολογίες του τύπου, δεν έχουν χρήματα τα υπόλοιπα σωματεία για να πάρουν περισσότερες ξένες (λες και έλεγε κάπου ότι ήταν υποχρεωτικό να πάρουν όλες οι ομάδες το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό ξένων) ή ότι δεν θα έχουν χρόνο συμμετοχής οι Ελληνίδες αθλήτριες κ.α. τέτοια!

Παίξαμε Ευρωλίγκα με μέγιστο αριθμό ξένων 3 !!

Οποίος γνωρίζει από μπάσκετ γυναικών ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτό!

Και ξαφνικά με Διοίκηση Πρωτοδικείου βγαίνει προκήρυξη με 4 ξένες χωρίς καμία σχετική διευκρίνιση, χωρίς καμία σύσκεψη των σωματείων!!

Ίσως έπειτα από πέντε χρόνια, εκ των οποίων τα δυο τελευταία με Πανδημία, βρέθηκαν και τα λεφτά για τις ξένες και ξεπεράστηκε και το «πρόβλημα» με το χρόνο συμμετοχής των Ελληνίδων......

Μάλλον τελικά ή η Ομοσπονδία αντιλαμβάνεται τα όσα τους λέγαμε με μερικά χρόνια καθυστέρηση ή είναι επιλεκτική σε ποια «αιτήματα» θα αποκριθεί θετικά ή αρνητικά!

Φαίνεται πολύ έντονα πάντως το τελευταίο διάστημα πως κάποια «αιτήματα» ισοδυναμούν με «υποχρέωση» για τη Διοίκηση Πρωτοδικείου».