Grand Prix Ανδαλουσίας: Εύκολη νίκη για Κουαρταραρό απόντος Μάρκεθ

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα Grand Prix πανηγύρισε ο Φάμπιο Κουαρταραρό που τερμάτισε πρώτος στον αγώνα της Ανδαλουσίας και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. 

Grand Prix Ανδαλουσίας: Εύκολη νίκη για Κουαρταραρό απόντος Μάρκεθ

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην πίστα ο Φάμπιο Κουαρταραρό πανηγύρισε τη νίκη στο Grand Prix της Ανδαλουσίας και δεύτερη συνεχόμενη σε ισάριθμους αγώνες.

Grand Prix Ανδαλουσίας: Ξανά στον Κουαρταραρό η pole position, δεν έτρεξε ο Μάρκεθ

Ο Γάλλος αναβάτης ξεκίνησε από την πρώτη θέση την οποία κράτησε εύκολα καθώς ανέβαζε συνεχώς την απόδοση του. Δεύτερος ακολούθησε ο Μάβερικ Βινιάλες που αν και βρέθηκε κάποια στιγμή πέμπτος μπόρεσε να μπει στο podium, το οποίο συμπλήρωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Την πεντάδα πλαισίωσαν οι Τακαάκι Νακαγκάμι και Ζοάν Μιρ, ενώ τη δεκάδα οι Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Πολ Εσπαργκαρό, Άλεξ Μάρκεθ, Ζοάν Ζάρκο και Άλεξ Ρινς.

Ο αγώνας είχε μεταξύ άλλων και αρκετές εγκαταλείψεις καθώς εκτός τέθηκαν οι Πέκο Μπανάια και Φράνκο Μορμπιντέλι λόγων μηχανικών προβλημάτων και οι Μπραντ Μπίντερ, Ντανίλο Πετρούτσι,Τζακ Μίλερ, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Ίκερ Λεουκόνα, Μιγκέλ Ολιβέιρα εξαιτίας πτώσεων. Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν μπόρεσε να λάβει τελικά μέρος στον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του στο δεξί του χέρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Η βαθμολογία: