Mercedes: Δημιουργεί ίδρυμα σε συνεργασία με τον Χάμιλτον

Η συνεργασία της Mercedes με τον Λιούις Χάμιλτον θα συνεχιστεί και εκτός Formula 1 καθώς οι δύο πλευρές θα δημιουργήσουν από κοινού ένα ίδρυμα με στόχο την υποστήριξη φτωχών συνανθρώπων μας.

Mercedes: Δημιουργεί ίδρυμα σε συνεργασία με τον Χάμιλτον

Οι φετινές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον για την ανανέωση των δύο πλευρών άργησαν αρκετά, ωστόσο στο τέλος υπήρξε «γάμος».

Επίσημο: Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει στη Mercedes!

Οι πρωταθλητές και ο Βρετανός οδηγός θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν βάζοντας πλώρη για άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο. Μάλιστα η συμφωνία τους θα έχει και άλλον ρόλο εκτός της Formula 1 καθώς αποφασίστηκε από κοινού η δημιουργία ενός ιδρύματος που στόχο θα έχει την ανάδειξη της διαφορετικότητας και την ενίσχυση των φτωχών ανθρώπων δίνοντας τους την ευκαιρία να βρουν θέση εργασίας στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Formula 1: Έρχονται οι πρώτες παρουσιάσεις των μονοθεσίων της νέας χρονιάς

Ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ, είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε επενδύσει μερικά εκατομμύρια ευρώ ως κεφάλαιο. Τα μισά προέρχονται από τον Λιούις και τα άλλα μισά από τη Mercedes.Θέλουμε να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους τη δυνατότητα να εργαστούν στη Formula 1 και με εμάς. Αυτό απαιτεί κεφάλαια και αυτόν τον δρόμο θα τον κάνουμε τώρα μαζί. Πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο δρόμο, δεν είναι μόνον για ένα χρόνο. Αυτό δείχνει και η ανακοίνωση του Λιούις και της Mercedes, ότι δηλαδή θέλουμε να θέσουμε πραγματικά ένα δυνατό, επιπρόσθετο στίγμα».

Λιούις Χάμιλτον: Still Rising

Τόσο η Mercedes, όσο και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχουν εκφράσει δημόσια τη στήριξη τους στη διαφορετικότητα με πρόσφατο παράδειγμα την αλλαγή του χρώματος της ομάδας από ασημί σε μαύρο μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό στην Αμερική.