Επίσημο: Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει στη Mercedes!

Ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει στη Mercedes. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα για ακόμη μία χρονιά. 

Επίσημο: Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει στη Mercedes!

Η Mercedes ανακοίνωσε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βρετανός, ο οποίος πήγε στην ομάδα της Mercedes από το 2013, μετρά έξι τίτλους με τη Mercedes (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020), ενώ έχει κι έναν με τη McLaren το 2008.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεχίζω για ένατη σεζόν με τους συναδέλφους μου στη Mercedes. Η ομάδα μας έχει επιτύχει σπουδαία πράγματα μαζί και ανυπομονώ να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες μας και τα επόμενα χρόνια, έχοντας παράλληλα σκοπό τη βελτίωση τόσο εντός όσο κι εκτός πίστας.

Χάμιλτον - Σουμάχερ: Η προσπέραση

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσουμε το ταξίδι που αρχίσαμε με σκοπό να κάνουμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό πιο ποικιλόμορφο για τις μελλοντικές γενιές και είμαι ευγνώμων που η Mercedes με στηρίζει απίστευτα σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι υπερήφανος που μέσα στο χρόνο θα δημιουργήσουμε έναν οργανισμό με σκοπό την ισότητα και την ένταξη στον αθλητισμό. Εμπνέομαι απ' όσα έχουμε χτίσει μαζί και ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες τον Μάρτιο», δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.