Haas: Χάνει και το Grand Prix του Αμπού Ντάμπι ο Γκροζάν

Η Haas ανακοίνωσε πως ο Ρομέν Γκροζάν δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix του Αμπού Ντάμπι καθώς δεν έχει περάσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Haas: Χάνει και το Grand Prix του Αμπού Ντάμπι ο Γκροζάν

Με άδοξο τρόπο θα ολοκληρωθεί η παρουσία του Ρομέν Γκροζάν στη Haas και αυτό γιατί ο Γάλλος οδηγός θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι.

Η αμερικανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο έμπειρος πιλότος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του μετά το ατύχημα που είχε στον αγώνα του Μπαχρέιν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Το κενό του θα καλύψει και πάλι ο Πιέτρο Φιτιπάλντι.

Ο Γκροζάν δήλωσε από την πλευρά του: «Προσπαθήσαμε με τους γιατρούς, αλλά το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο για την υγεία μου. Έτσι αποφασίσαμε να μην τρέξω. Είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής μου, αλλά ταυτόχρονα η πιο σοφή. Θα μου λείψει η ομάδα μου, αλλά θα την υποστηρίζω».

Τόσο ο Γάλλος όσο και ο Κέβιν Μάγκνουσεν θα αποτελέσουν παρελθόν από τη Haas μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος καθώς η ομάδα ανακοίνωσε στη θέση τους τον Μικ Σουμάχερ, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής στη Formula 2 και τον Νικίτα Μάζεπιν.