Mercedes: Μετά το 2020 οι συζητήσεις με Χάμιλτον για ανανέωση

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, υποστήριξε με δηλώσεις του πως μετά το τέλος του 2020 θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Λιούις Χάμιλτον για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Mercedes: Μετά το 2020 οι συζητήσεις με Χάμιλτον για ανανέωση

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Mercedes κατέκτησε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών με τον Λιούις Χάμιλτον να πανηγυρίζει με τη σειρά του το έβδομο παγκόσμιο τίτλο του.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει γράψει ιστορία στη Formula 1 και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να υπάρχει και για τα επόμενα χρόνια. Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βρετανού πρωταθλητή ολοκληρώνεται φέτος, ο Τότο Βολφ υποστήριξε με δηλώσεις του πως οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν μετά το τέλος του 2020.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής των πρωταθλητών ανέφερε: «Δεν θέλω να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να πούμε πριν το Μπαχρέιν ή το Αμπού Ντάμπι ότι θα ανακοινώσουμε ένα νέο συμβόλαιο. Δεν χρειάζεται πίεση όταν κάτι είναι να γίνει θα γίνει».

Από την πλευρά του ο Χάμιλτον υποστήριξε πως θέλει να συνεχίσει στη Mercedes και να τη βοηθήσει στη περαιτέρω βελτίωση όχι μόνο του μονοθεσίου της αλλά και σε άλλες παραμέτρους.