Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών: Οριστικά στη Σύρο το φάιναλ φορ!

Στη Σύρο θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών, μετά τη συμφωνία που έκλεισε μεταξύ του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, και του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Λεονταρίτη.

Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών: Οριστικά στη Σύρο το φάιναλ φορ!

Με την επιστροφή του τελευταίου από την Ιταλία έγινε ευρεία σύσκεψη με όλους τους φορείς του νησιού συμπεριλαμβανομένου και του ΑΟ Φοίνικα ΟΝΕΧ και αποφασίστηκε από κοινού η ανάληψη της διοργάνωσης. Την συμφωνία ανακοίνωσε ο Γιώργος Λεονταρίτης ο οποίος δήλωσε:

«Ως Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνος αθλητισμού των Κυκλάδων, νοιώθω χαρούμενος που για μια ακόμη χρονιά θα αναλάβουμε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο νησί της Σύρου. Όλες οι διοργανώσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ήταν πετυχημένες και δεσμεύομαι πως η φετινή θα είναι η καλύτερη.

Δηλώνω πως σύσσωμο το νησί από τον Δήμο, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και θα τα πάμε περίφημα. Η Σύρος έχει αγκαλιάσει το Ελληνικό βόλεϊ και τις αξίζει άλλη μια τέτοια μεγάλη στιγμή».

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του Λεονταρίτη θεωρώντας πως κινήθηκε μόνος του χωρίς να τα ρωτήσει την διοίκηση του συλλόγου ωστόσο μετά τη χθεσινή συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις παρουσία του δημάρχου Ερμούπολης, του μέγα χορηγού Πάνου Ξενοκώστα αλλά και όλων των εμπλεκομένων και άπαντες συμφώνησαν στην ανάληψη της διοργάνωσης.

Η Σύρος στο παρελθόν έχει διοργανώσει τέσσερα φάιναλ φορ Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, τρία φάιναλ φορ, ένα Σούπερ Καπ και ένα Ολ Σταρ.

Οι διοργανωτές ζητούν να μη γίνουν αγώνες Παρασκευή-Σάββατο 14-15 Μαρτίου, αλλά Κυριακή-Δευτέρα 16-17 Μαρτίου

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας