Καμπερίδης: «Έπρεπε να συμβουλευτούν την τηλεόραση»

O προπονητής του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης υποστήριξε ανακριβώς μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3 , πως οι διαιτητές έπρεπε να συμβουλευτούν την τηλεόραση για την τελευταία φάση του αγώνα.

Καμπερίδης: «Έπρεπε να συμβουλευτούν την τηλεόραση»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης δήλωσε: «Ήταν ένα ματς σκληρό και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά. Δύο σετ παίξαμε καλά εμείς, δύο ο Ολυμπιακός και θεωρώ το τάι μπρέικ έληξε άδοξα, γιατί όπως με ενημέρωσαν η μπάλα ήταν μέσα στην τελευταία φάση. Θα μπορούσαν οι διαιτητές να την θεωρήσουν ως μη γενόμενη ή να πάει ο πόντος σε μας και από εκεί και πέρα δεν θα ξέραμε τι θα γινόταν Το βίντεο τσεκ δεν έδωσε λύση και θα μπορούσαν να δουν το τηλεοπτικό ριπλέι.

Και πρόσθεσε: "Από την στιγμή που ο επόπτης κρύβει την κάμερα, τότε δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Από την στιγμή που υπήρχε η τηλεόραση, έπρεπε να την συμβουλευτούν. Μπορούσε η μπάλα να ήταν όντως έξω και να νικούσε ο Ολυμπιακός και έτσι όπως ήταν το παιχνίδι, θα ήταν δίκαιο για κάθε ομάδα να πάρει την πρόκριση. Έτσι όπως τελείωσε ήταν άδοξο. Είναι μία αμφισβητούμενη φάση και από την στιγμή που υπήρχε η λύση του τηλεοπτικού ριπλέι, έπρεπε να το δουν».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-3: Η μπάλα ήταν καθαρά άουτ στην τελευταία φάση! (vid)

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, αν το βίντεο ρέφερι δεν μπορεί να διαφωτίσει, μετράει η απόφαση του διαιτητή, που ήταν σύμφωνη με την υπόδειξη του επόπτη. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση"ως μη γενόμενη φάση", δεν επαναλαμβάνεται σε καμία περίπτωση σε μέσα-έξω και ουδείς συμβουλεύεται την τηλεόραση. Οι κανονισμοί είναι σαφείς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας