Αποκαλύφθηκε το οργανωμένο σχέδιο του ΠΑΟΚ

H παρουσία 150 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο τελικό κυπέλλου βόλεϊ ανδρών στο Φαληράκι, αποδεικνύει το σχέδιο του “δικεφάλου”, που τους …έκρυψε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να προκαλέσει τεχνική κρίση,  επ ωφελεία του.

Αποκαλύφθηκε το οργανωμένο σχέδιο του ΠΑΟΚ

Τι έκανε ο ΠΑΟΚ; Ενώ μπορούσε να έχει τις 15 προσκλήσεις, αλλά και πολλούς περισσότερους οπαδούς του από τη Ροδο στον αγώνα της Παρασκευής, τους κράτησε στα σπίτια τους για να προκαλέσει προβλήματα. Πάντα ευνοείται ο πιο αδύναμος όταν έναν αγώνας δεν γίνεται με φυσιολογικές συνθήκες.

Και μόλις πήρε αυτό που ήθελε, εμφάνισε 150 οργανωμένους στο τελικό με τον Ηρακλή και αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αν εφαρμοζόταν αυτά που είχαν συμφωνήσει οι 4 φιναλίστ.

Απο εκεί και πέρα για τα καραγκιοζιλίκια του ημιτελικού, που εξέθεσαν το άθλημα ευθύνεται τόσο ο διαιτητής Νώντας Γεροθοδωρος και ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας, που άφησαν ανενόχλητο τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Κώστα Παισιάδη να κάνει το σόου του, παρότι δεν είχε δικαίωμα παραμονής στον αγωνιστικό χώρο. Και η Ομοσπονδία που δεν διασφάλισε την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Κι όσον αφορά τον τελικό, ο αγώνας ήταν άνισος, καθώς οι παίκτες του Ηρακλή, μετά την εσκεμμένη καθυστέρηση του πρώτου ημιτελικού, πήγαν για ύπνο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και επακόλουθο αυτού ήταν η αποχώρηση του διαγώνιου Αρμενάκη από το ξεκίνημα του αγώνα, λόγω τραυματισμού

Για το αγωνιστικό κομμάτι του ημιτελικού έχουμε αναφερθεί στο άρθρο “Τραβήξτε τα αυτιά όλων για να γελάσετε τελευταίοι”