ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΑΟΚ απειλεί να φύγει, τι λέει ο Κουντούρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διακωμώδησε το άθλημα και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τους έβαλε τη θέση τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΑΟΚ απειλεί να φύγει, τι λέει ο Κουντούρης

ΡΟΔΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα τερτίπια του έκανε ο ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ, το οποίο διεξάγεται στη Ρόδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήθελε να καταθέσει τα δελτία της, διότι θεωρούσε πως υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού πίσω από τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είχαν περιθώριο 15 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης να καταθέσουν στη γραμματεία τα δελτία. Παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν τα δελτία των αθλητών τους και το ματς έγινε κανονικά και αφού προκάλεσαν εκνευρισμό σε όλους όσοι βρίσκονται στο κλειστό της Ρόδου. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών.

Ο έφορος του ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης είναι ο άνθρωπος που φωνάζει στη γραμματεία ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει. Σε κάποια στιγμή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Μιχάλης Κουντούρης λέγοντας πως ο Παϊσιάδης είναι παράνομα εντός αγωνιστικού χώρου και πως πρέπει να βγει έξω. Ο ΠΑΟΚ διακωμώδησε το άθλημα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του fosonline.gr