Πότε θα υποβληθεί σε μαγνητική η Κατερίνα Γιώτα

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Γιώτα ήταν το μελανό σημείο του τελικού των Σερρών και στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Πότε θα υποβληθεί σε μαγνητική η Κατερίνα Γιώτα

Από τα χείλη του ορθοπεδικού γιατρού Γιώργου Τσικούρη κρέμονται στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική γυναικών, προκειμένου να μάθουν πόσο καιρό θα λείψει από τα γήπεδα η διεθνής κεντρική μπλοκέρ.

Η όμορφη Κατερίνα έκανε άλμα και στο πέσιμο δεν πάτησε καλά στο αριστερό πόδι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την αποχώρηση από τον τελικό.

Μετά τη λήξη του αγώνα όλοι βρέθηκαν στο πλάι της.

Ο κόσμος φώναζε συνεχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα Γιώτα ψυχάρα Ολυμπιακάρα.

Όλοι ευχήθηκαν στην ωραία Κατερίνα, που επέστρεψε οδικώς μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά τον τελικό Ολυμπιακός- ΑΟΘήρας 3-1. Περίμεναν βέβαια να γυρίσει από το ντόπινγκ κοντρόλ στο ξενοδοχείο η Αλίκη Κωνσταντινίδου και το λεωφορείο αναχώρησε στις 2 τα ξημερώματα.

Η Γιώτα θα υποβληθεί το απόγευμα της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία και ο ορθοπεδικός του Ολυμπιακού Γιώργος Τσικούρης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα. Αν η διάγνωση είναι η απευκταία, τότε η κεντρική του Ολυμπιακού θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Ευρωβόλεϊ γυναικών που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Άγκυρα της Τουρκίας και θα είναι το παρθενικό της.

Ευχόμαστε το καλύτερο για την Κατερίνα Γιώτα...