"Γιώτα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" - Συγκίνηση για την μεγάλη άτυχη του τελικού (vid)

Με τη λήξη του τελικού, η Κατερίνα Γιώτα ξέσπασε σε κλάματα. Αμέσως έσπευσαν οι συμπαίκτριές της και της αφιέρωσαν την κατάκτηση του τίτλου.

"Γιώτα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" - Συγκίνηση για την μεγάλη άτυχη του τελικού (vid)

Η 28χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 2ου σετ, ξέσπασε σε λυγμούς μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τον Α.Ο. Θήρας.

Αμέσως δίπλα της έτρεξαν οι συμπαίκτριές της, οι οποίες την αγκάλιασαν, την ασπάστηκαν και της αφιέρωσαν την κατάκτηση του 9ου Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές. Από τη μια η Κατερίνα Γιώτα με τις πατερίτσες και από την άλλη, το σύνθημα των φίλων του Ολυμπιακού "Γιώτα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα" να δονεί την ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο των Σερρών.

Η διεθνής κεντρική (φόβοι για χιαστοί) ήταν το κεντρικό πρόσωπο και στους πανηγυρισμούς, με την Χριστοδούλου να της δίνει το Κύπελλο, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί της και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Η Στέλλα Χριστοδούλου αναδείχθηκε για δεύτερη φορά πολυτιμότερη παίκτρια του Κυπέλλου και αφιέρωσε το Κύπελλο στην άτυχη συμπαίκτριά της.