Καζάζης: «Πίστευα πως θα γύριζε το ματς, τέλειο παιχνίδι ο Φοίνικας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μίλησε για την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου και τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπέλλου

 Καζάζης: «Πίστευα πως θα γύριζε το ματς, τέλειο παιχνίδι ο Φοίνικας»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φοίνικα Σύρου γνωρίζοντας την ήττα, αλλά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Δημήτρης Καζάζης μετά το ματς τόνισε: «Σήμερα η Σύρος έκανε το τέλειο παιχνίδι. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη πεντακάθαρη νίκη του.

Oλυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 0-3 : Με «ιπτάμενο» Πρωτοψάλτη (highlights)

Δεν ήταν καλή η εικόνα μας. Οι παίκτες κλειδιά δεν ήταν σε καλή μέρα. Μας πίεσαν πολύ στο σερβίς, είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και δεν είχαμε συνοχή στο μπλοκ.

Αν είχαμε καλύτερη εικόνα θα βλέπαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και σε κανένα σημείο δεν είχαμε το μομέντουμ.

Πρωτοψάλτης: «Δικαίωση, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Πίστευα πως κάποια στιγμή θα γύριζε το ματς, τελικά δεν έγινε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Γενικά φέτος είμαι ευχαριστημένος, πήραμε το πρωτάθλημα που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος».

Ο Φίλιππος Βέροιας, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 3-1 από το Λιγκ Καπ βόλεϊ (highlights)

Τέτοιες διοργανώσεις είναι νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως επίσης και τον σημερινό ημιτελικό.

Εύχομαι να έχουν όλοι υγεία, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νομίζω η Σύρος έδειξε ότι το θέλει πάρα πολύ και είναι φαβορί στον τελικό».

Δυσαρέσκεια για τον Νικόλα Ματιάσεβιτς στον ΠΑΟΚ