Δυσαρέσκεια για τον Νικόλα Ματιάσεβιτς στον ΠΑΟΚ

Δύσκολα θα συνεχίσει ο Νικόλα Ματιάσεβιτς στον ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό, όπου πήρε μόλις 40 πόντους και τον απρόσμενο, αλλά για τους γνώστες αναμενόμενο αποκλεισμό από τον Φίλιππο Βέροιας στο Λιγκ Καπ.

Δυσαρέσκεια  για τον Νικόλα Ματιάσεβιτς στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Νικόλα Ματιάσεβιτς να ψάχνει παίκτες για την επόμενη σεζόν, δύσκολα όμως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό, όπου πήρε μόλις 40 πόντους και πολύ περισσότερο ύστερα από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον Ρέντη δικαιολογήθηκε λόγω των αλλαγών, αλλά στην Βέροια ο ΠΑΟΚ έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Φίλιππου και τελείωσε με το χειρότερο τρόπο τη χρονιά.

Ο Φίλιππος Βέροιας, απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 3-1 από το Λιγκ Καπ βόλεϊ (highlights)

Ο 67 χρονος προπονητής που διακρίνεται για τις δημόσιες σχέσεις του και είναι πατέρας του κορυφαίου μάνατζερ βόλεϊ Tζόρτζι, ανακάτεψε την ομάδα με επαναφορά σε θέση πασαδόρου του 42 χρονου Θάνου Τερζή που είχε το ρόλο μάνατζερ(ο Δεληκώστας δεν τον υπολόγιζε και στις αποστολές δεν πήγαινε ως παίκτης, αλλά ως παράγοντας), ενώ ως τότε έπαιζαν οι Κομητούδης, Πριγέν, που αντικατέστησε τον Βορειομακεδόνα Ντεσποτόσφκι(που αντικατέστησε τον Βραζιλιάνο Τέλες).

Oλυμπιακός-Φοίνικας Σύρου 0-3 : Με «ιπτάμενο» Πρωτοψάλτη (highlights)

Πολλά θα κριθούν από το αν θα παραμείνει πρόεδρος ο Θανάσης Κατσαρής, που έχει συμφωνήσει και προφορικά με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, γιατί ακούγεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να προωθήσει δικό του άνθρωπο. Aν αποχωρήσει ο Κατσαρής αναμένεται η επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη.

Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός 3-0: Καζάζης: «Πίστευα πως θα γύριζε το ματς, τέλειο παιχνίδι ο Φοίνικας»

Ο Ματιάσεβιτς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους Εβάντρο, Βαν Ντε Ντρις, ιδιαίτερα με τον Βέλγο με τον οποίο συνεργάσθηκε ανεπιτυχώς στη γαλλική Ρεν.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ξένο σώμα και το απέδειξε το γεγονός ότι μετά την ήττα από τον Φοίνικα, τον άφησαν μόνο και έκανε μετάφραση στις δηλώσεις του ο πασαδόρος του Φίλιππου Κώστας Προύσαλης

Πρωτοψάλτης: «Δικαίωση, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ δήλωσε: «Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν μπορέσαμε να τους πιέσουμε. Μίλησα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι και είχαμε πει πόσο δύσκολο παιχνίδι θα ήταν. Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα μας, ήταν καλύτερος ο Φίλιππος Βέροιας».