Πρωτοψάλτης: «Δικαίωση, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και τον τελικό κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας

Πρωτοψάλτης: «Δικαίωση, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Ο Φοίνικας Σύρου έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο ακραίος των Συριανών Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε: «Το θέλαμε περισσότερο σήμερα. Είχαμε σταθερότητα και παίξαμε όπως έπρεπε. Αυτό έφερε και το 3-0. Κάποιοι το θεωρούν εύκολο αλλά δεν είναι.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής μην το ξεχνάμε. Σήμερα ήταν μία δικαίωση για εμάς και δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλός μας έχει την εμπειρία και τους αθλητές να επιστρέψει από ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά δεν τον αφήσαμε. Αυτό το πετύχαμε σε όλο το παιχνίδι.

Ο Φίλιππος Βέροιας έχει αποδείξει και στο πρωτάθλημα ότι είναι σκληρή ομάδα. Δεν είναι τυχαίοι οι αθλητές που έχει, είναι διεθνείς. Η Βέροια μας φιλοξενεί αυτό το διήμερο και είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς να παίξουμε το ίδιο σοβαρά όπως σήμερα»

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε: «Ήρθαμε στη Βέροια με μεγάλο κίνητρο και για να τελειώσει η σεζόν με έναν τίτλο. Έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον Ολυμπιακό και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Δεν περίμενα ότι θα έρθει 3-0 αλλά οι αθλητές μου έπαιξαν πολύ καλά τακτικά και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι στο σερβίς, στο μπλοκ, στην άμυνα και στην υποδοχή και αυτό μας έκανε σήμερα νικητές. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει κάτι, πρέπει σε ένα φάιναλ-4 να κάνεις δύο νίκες. Θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας».