Επίσημο: Στην Κούνεο η Στράντζαλη

Παίκτρια της Κούνεο αποτελεί με κάθε επισημότητα η Όλγα Στράντζαλη, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας. 

Επίσημο: Στην Κούνεο η Στράντζαλη

Στο ιταλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Στράντζαλη, με την Κούνεο να ανακοινώνει και με την... βούλα στην απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας.

Η Ελληνίδα παίκτρια, κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα της καθώς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα σεζόν τις δυνάμεις της στο Καμπιονάτο, ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις και πολύ υψηλό επίπεδο.

Τέλος η Λαμπρούση από Ολυμπιακό, «έκλεισε» στη Μιλούζ - Στην Κούνεο η Στράντζαλη!

Η Όλγα Στράντζαλη μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της με την Κούνεο τόνισε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κούνεο. Ο κόουτς Τσιαπίνι, ο οποίος μου έμαθε πολλά τα προηγούμενα δύο χρόνια, μου είπε καλά λόγια για την ομάδα, την πόλη και το πάθος που υπάρχει για το βόλεϊ.

Έτσι, δεν δίστασα ούτε στιγμή να αποδεχτώ την πρόταση της Κούνεο. Ανυπομονώ να συναντήσω τα μέλη της καινούριας μου ομάδας και να ζήσω την ατμόσφαιρα της UBI Banca. Μιλάω καλά αγγλικά, αλλά έχω μεγάλο κίνητρο να μάθω και την ιταλική γλώσσα».

Προς Ιταλία και η Κατερίνα Ζακχαίου

Η Στράντζαλη έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της στον Αριστοτέλη Σκύδρας και ακολούθησαν ο Ηρακλής και ο Αίαντας Ευόσμου πριν επιστρέψει ξανά στους «κυανόλευκους». Από εκεί, μετακόμισε στην Αμερική για να σπουδάσει και μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να αγωνιστεί ξανά επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η πρώτη της ομάδα μετά την επιστροφή της στην Ευρώπη ήταν στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα η Μπεζιέ και τα επόμενα δύο χρόνια την βρήκαν στην Πολωνία. Πρώτα με τη φανέλα της Πίλα και στη συνέχεια με τη Λεγκιονόβια. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως η Στράντζαλη θα έχει για συμπαίκτρια στην Κούνεο και μία Ελληνίδα, καθώς με την ιταλική ομάδα έχει δώσει τα χέρια και η Κατερίνα Ζακχαίου που φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Η Κατερίνα Ζακχαίου από τον Ολυμπιακό στην Κούνεο