Παρέμεινε στη Γαλλία, αλλά πήγε στη Νανσί η Μίλεν

Δύο μήνες μετά τη μεταγραφή της στην Μπεζιέ (αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Challenge Cup) από τον Πανναξιακό, η Κριστίνε Μίλεν άλλαξε ξανά σταθμό στην καριέρα της, καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της Νανσί

Παρέμεινε στη Γαλλία, αλλά πήγε στη Νανσί η Μίλεν

Στη Νανσί θα συνεχίσει την καριέρα της τη νέα σεζόν η Κριστίνε Μίλεν.

Η 23χρονη Εσθονή πρώην ακραία του Πανναξιακού αρχικά είχε αποχωρήσει από την Ελλάδα στις 10 Μαρτίου για να συνεχίσει την καριέρα της στην Μπεζιέ, μια άλλη γαλλική ομάδα που είχε προκύψει και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Challenge Cup.

Challenge Cup: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπεζιέ, πήρε την ακραία Μίλεν από τον Πανναξιακό!

Η «Μίλκα», όπως ήταν το παρατσούκλι της στον Πανναξιακό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πρόλαβε να αγωνιστεί σε ελάχιστα ματς, αφού μετά από 10 μέρες είχαμε αναστολή πρωταθλημάτων και στη Γαλλία, πριν διακοπούν οριστικά τις προηγούμενες μέρες.

Η Νανσί αποτελεί για τη νεαρή Εσθονή την τρίτη γαλλική ομάδα της καριέρας της, αφού είχε έρθει στον Πανναξιακό από την TFOC Volley.

Ανακοίνωσε Κριστίν Μίλεν ο Πανναξιακός (vid)

Να σημειώσουμε ότι η Μπεζιέ είχε προχωρήσει στην απόκτηση της Μίλεν προκειμένου να καλύψει το κενό της Αμερικανίδας Αλέξα Σμιθ, η οποία είχε τραυματιστεί και δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει την Μπεζιέ στα δύο παιχνίδια που επρόκειτο να ακολουθήσουν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.