Challenge Cup: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπεζιέ, πήρε την ακραία Μίλεν από τον Πανναξιακό!

Στην άμεση αντικατάσταση της βασικής ακραίας Αλέξα Σμιθ προχώρησε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «4» του Challenge Cup, Μπεζιέ, αποκτώντας την Κριστίν Μίλεν που έμεινε ελεύθερη από τον Πανναξιακό.

Challenge Cup: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μπεζιέ, πήρε την ακραία Μίλεν από τον Πανναξιακό!

Την αποχώρηση της Κριστίν Μίλεν ανακοίνωσε ο Πανναξιακός.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, η ομάδα της Νάξου δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ και με αυτό ως δεδομένο άφησε ελεύθερη την Εσθονή ακραία, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στη γαλλική Μπεζιέ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Η γαλλική ομάδα προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να καλύψει το κενό της Αμερικανίδας Αλέξα Σμιθ, η οποία τραυματίστηκε και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τη Μπεζιέ στα δύο επερχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού η Μίλεν τόνισε για την ξαφνική της... μετακόμιση από τη Νάξο στο Μπεζιέ:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα… Με τον Πανναξιακό χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά των Ελληνικών διοργανώσεων λόγω πολλών τραυματισμών. Για εμένα ήρθε μια καινούρια ευκαιρία –να πάω να παίξω στην Beziers– μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γαλλία. Θα παίξω το τέλος της κανονικής σεζόν, τα πλέι-οφ, αλλά και τα ημιτελικά του Challenge Cup με την νέα μου ομάδα.

Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ο Πανναξιακός συμφώνησε, με στήριξε σε αυτή την απόφαση και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Challenge Cup. Θα θυμάμαι πάντα τη Νάξο ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη που έχω αγωνιστεί με τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους γύρω μου! Σας ευχαριστώ!».