Ολυμπιακός: Αναχώρησε για το μακρινό Κρανσογιάρσκ!

Με προορισμό το Κρανσογιάρσκ αναχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει τη Γενισέϊ για τη φάση των «16» του Challenge Cup.

Ολυμπιακός: Αναχώρησε για το μακρινό Κρανσογιάρσκ!

Μετά τη νίκη της επί του Πορφύρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη και στους αγώνες με τη Γενισέϊ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν με προορισμό το μακρινό Κρασνογιάρσκ στη Σιβηρία, εκεί όπου θα φτάσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (01:30 π.μ.), ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος που θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στον Ρέντη την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής δήλωσε τα εξής: «Δουλέψαμε αρκετά στο διάστημα της διακοπής για τα παιχνίδια που έρχονται με πρώτο αυτό που έχουμε μπροστά μας κόντρα στη Γενισέι. Έχουμε σχηματίσει εικόνα για την αντίπαλό μας η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση, αφού μας ενδιαφέρει να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη».