Μένιος Κοκκινάκης, ένας τοπ παίκτης, σε θέση λίμπερο

Το κέρδος της Εθνικής βόλεϊ στην  πρεμιέρα ήταν η εμφάνιση του Μένιου Κοκκινάκη, που μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει το καλύτερο λίμπερο του κόσμου

Μένιος Κοκκινάκης, ένας τοπ παίκτης, σε θέση λίμπερο

Γράφαμε στις 9 Μαίου 2016 "Πάμε στη θέση του λίμπερο, όπου κλήθηκε μόνο ένας, ο Γκαρας, αλλά υπάρχει και ένας που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα ο Μενέλαος Κοκκινάκης, παρότι ο μάνατζερ του είναι κοντόφθαλμος και δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του και το απέδειξε με την πέρα ως πέρα αποτυχημένη επιλογή του Κλαρκ, ως διαγώνιου του Ολυμπιακού.

Ο Κοκκινάκης είναι ένας παίκτης με άψογη τεχνική, μεγάλο ψυχισμό, πολύ υψηλό βολεικό IQ και μπορεί να γίνει από τα κορυφαία λίμπερο του κόσμου, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει ως ακραίος, όπου λόγω ύψους, θα είναι απλά ο τρίτος ακραίος του Ολυμπιακού.

Βουλγαρία-Ελλάδα 3-0: Κέρδος ο Κοκκινάκης ως λίμπερο


Κι εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός που πρέπει να τον αξιοποιήσει ως λίμπερο, αντί για τρίτο ακραίο, γιατί βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά οτι ο Κοκκινάκης ως λίμπερο, αν το θέλει βέβαια, μπορεί να καταταχθεί στους τρεις κορυφαίους του κόσμου. Θα δοκιμασθεί επομένως πρώτα στην Εθνική.

Μεγάλη μεταγραφή: Επιστροφή Μένιου Κοκκινάκη σε νέο ρόλο!


Κάποιος που ξέρει βόλει, ας το πει στον Ολυμπιακό γιατί απότι βλέπουμε ενεργοποιείται ξανά ο μάνατζερ που κατέστρεψε την προπέρσινη ομάδα με τις επιλογές του (βλέπε Κλαρκ)

Ο Κοκκινάκης και περισσότερα λεφτά θα πάρει ως λίμπερο και θα μεταγραφεί σύντομα στις κορυφαίες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ"

Και στην πρώτη εμφάνιση του με την Εθνική ως λίμπερο έδειξε την κλάση του, αποστομώνοντας τον μάνατζερ του, που τον συμβούλευε να παίζει ακραίος για να παίρνει περισσότερα λεφτά.

Μπράβο στον Κοκκινάκη που πήρε τη μεγάλη απόφαση και έκανε πέρα τον μάνατζερ του, μπράβο στον Ολυμπιακό που πήρε το ρίσκο και του έκανε τριετές συμβόλαιο ως λίμπερο, μπράβο και στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που του έδωσε τη φανέλα βασικού λίμπερο με τη μία, παρότι είχε στη διάθεση του και ένα από τα καλύτερο λίμπερο του πρωταθλήματος, τον παίκτη του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Ζήση.