Μεγάλη μεταγραφή: Επιστροφή Μένιου Κοκκινάκη σε νέο ρόλο!

Ο Μένιος Κοκκινάκης αναμένεται να επιστρέψει του χρόνου στην Ελλάδα  σε ρόλο έκπληξη!

Μεγάλη μεταγραφή: Επιστροφή Μένιου Κοκκινάκη σε νέο ρόλο!

Στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν από τώρα για την επόμενη χρονιά και κάνουν τις κινήσεις τους για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή και να προστεθούν Έλληνες παίκτες στο ρόστερ της.

Μια από αυτές είναι η επιστροφή του Μένιου Κοκκινάκη, γέννημα-θρέμμα του Ολυμπιακού, που τα δυο τελευταία χρόνια διακρίνεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πουατιέ, όπου είναι και αρχηγός. Ο Έλληνας διεθνής έφυγε μετά τον «σκοτεινό» πέμπτο τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με διαγώνιο τον Σακόγλου κέρδισε 3-1 και πήρε αναπάντεχα το πρωτάθλημα, όταν στον Ολυμπιακό έκαναν προετοιμασίες για τη φιέστα.

Ο Κοκκινάκης μετανάστευσε και ουκ ολίγες φορές βρέθηκε στο Ρέντη, για να παρακολουθήσει παιχνίδια της αγαπημένης ομάδας του, αφού δεν το κρύβει ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού.

Η είδηση όμως δεν είναι ότι στα πλάνα είναι η επιστροφή του Μένιου Κοκκινάκη στον Ολυμπιακό, αλλά ότι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να αγωνισθεί πλέον ως λίμπερο. Στα 26 του θα κάνει τη μεγάλη αλλαγή και μπορεί να φτάσει ως την κορυφή του κόσμου, αφού έχει όλα τα στοιχεία να αφήσει εποχή στη θέση του λίμπερο. Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος, ως ακραίος έφτασε στο ταβάνι του, λόγω ύψους(1.93), αλλά στη νέα θέση του θα εξελιχθεί ραγδαία και θα γίνει από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ο Μένιος Κοκκινάκης έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από τα τμήματα παίδων και έφτασε να είναι αρχηγός της ανδρικής ομάδας με την οποία έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα. Είναι αδελφός της Ειρήνης Κοκκινάκης, που παίζει λίμπερο στην ομάδα γυναικών. Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο παίκτη με έφεση στην υποδοχή, την άμυνα και την πάσα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα λίμπερο, ενώ επι Γκουλινέλι έπαιξε και πασαδόρος όταν τραυματίσθηκε ο Φιλίποφ. Το 2014 εξάλλου στον τελικό κυπέλλου στην Καλαμάτα με αντίπαλο την Κηφισιά, τραυματίσθηκε ο Στεφάνου και ο Δημήτρης Καζάζης απέσυρε ως "τραυματία¨τον Βολουδάκη για να παίξει ο Κοκκινάκης σε αυτή τη θέση και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με ανακοίνωση του διέψευσε το ρεπορτάζ.