Στεφάνου: "Δύναμη μας είναι ο κόσμος μας"

Ο Ολυμπιακός πάτησε για πρώτη το ΣΕΦ και ο λίμπερο της ομάδας του Πειραιά μίλησε για τον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Ραβέννα.

Στεφάνου: "Δύναμη μας είναι ο κόσμος μας"

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης με τη Ραβέννα στοχεύοντας στην ανατροπή και την κατάκτηση του τροπαίου του CEV Challeng Cup. Οι Πειραιώτες πάτησαν το ΣΕΦ το απόγευμα του Μ. Σαββάτου κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Η ομάδα του Πειραιά ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου και στις γεμάτες κερκίδες έτσι ώστε να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου ματς και να πάρει το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.

Ο Γιώργος Στεφάνου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου osfp.gr και στάθηκε με τη σειρά του στη σημασία της παρουσίας του κόσμου του Ολυμπιακού.

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το γεγονός ότι οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους, θα παίξει το ρόλο του, γιατί θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι από άποψη τακτικής. Η Ραβέννα μας γνωρίζει, το ίδιο και εμείς όμως και σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και θα στοχεύσουμε στις αδυναμίες της.

Σε συνέχεια αυτού, το γεγονός ότι θα παίξουμε σε ένα μεγάλο στάδιο το οποίο ευελπιστούμε και όπως όλα δείχνουν θα είναι γεμάτο, θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο κόσμος πάντα μας δίνει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε, συνεχώς μας δείχνει ότι είναι πάντα στο πλευρό μας και είναι η δύναμη μας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στεφάνου.