Η "πρώτη" στο ΣΕΦ (pics)

Οι "ερυθρόλευκοι" πάτησαν το φαληρικό Στάδιο κάνοντας την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Ραβέννα.

Η "πρώτη" στο ΣΕΦ (pics)

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Μ. Σαββάτου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εργάζονταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να το μετατρέψουν σε γήπεδο βόλεϊ έτσι ώστε να υποδεχτεί τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Ραβέννα. Όλο το βράδυ της Μ. Παρασκευής δούλεψαν σκληρά οι "ερυθρόλευκοι" και τα πάντα είναι έτοιμα για το πολύ μεγάλο παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν για πρώτη φορά το ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν στο φαληρικό Στάδιο όπου θα φιλοξενηθεί ο μεγάλος τελικός την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Ραβέννα. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν έχασαν ούτε μέρα, αφού και γι' αυτούς είναι ένα περιβάλλον άγνωστο και στο οποίο θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν μέσα από τις προπονήσεις που θα κάνουν το ερχόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τη Μ. Τετάρτη ηττήθηκε με 3-1 σετ στην Ιταλία από τη Ραβέννα. Την ερχόμενη Τετάρτη καλείται έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει το CEV Challenge Cup.