Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τον τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή (8.:30 μμ) στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι και η αποστολή θα βρεθεί στην πρωτεύουσα του Ισραήλ από την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τον τελικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο του στο βόλεϊ, διεκδικεί η ομάδα ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η αποστολή θα πάει στο Ισραήλ από το απόγευμα της Παρασκευής.

Όλος ο οργανισμός του κλαμπ δουλεύει για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ ανδρών και η αποστολή θα πάει στο Τελ Αβίβ την Παρασκευή και θα μείνει στο προάστιο της πόλης, Ράματ Γκαν.

Μακάμπι: «Sold out με Ολυμπιακό» - Η νέα ημερομηνία και τα εισιτήρια των Πειραιωτών!

Ο Τζουλιάνι και οι παίκτες του θα προπονηθούν το Σάββατο στο Drive In της Χαποέλ, όπου θα γίνει ο αγώνας την Κυριακή στις 8.30 μμ ώρα Ελλάδας. Kοντά στην ομάδα θα βρεθούν και οπαδοί, ενώ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελλάδα και θα παίξει το εξ αναβολής ματς με τον ΟΦΗ την Τετάρτη 8 Μαρτίου (6 μμ) και θα έχει πλέον μια εβδομάδα να ετοιμασθεί για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι, την Τετάρτη 15 Μαρτίου (8 μμ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μιλενκόσκι: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος της Μακάμπι»

Οι Ισραηλινοί πάντως δεν είναι συνεργάσιμοι για τους δυο τελικούς και συνέχεια φέρνουν εμπόδια στα λογικά αιτήματα του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα 3500 εισιτήρια του πρώτου τελικού εξαντλήθηκαν σε 5 λεπτά.

Μακάμπι: «Sold out με Ολυμπιακό» - Η νέα ημερομηνία και τα εισιτήρια των Πειραιωτών!

Το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τρεις ημέρες αργότερα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ (1-4) για την κατάκτηση του τίτλου.

Η τελευταία αγωνιστική θα γίνει για τις υπόλοιπες ομάδες την Κυριακή 12 Μαρτίου, προκειμένου το Σάββατο 11 Μαρτίου να πάει το VAR στην Άρτα για τον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Challenge Cup Ανδρών: Οι διαιτητές των τελικών του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι