Μιλενκόσκι: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος της Μακάμπι»

Ο Ολυμπιακός μετά από απίστευτη ανατροπή στο Μαρούσι θα παίξει στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ ανδρών με τη Μακάμπι και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι που την αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο είναι κατηγορηματικός: «Ο Ολυμπιακός είναι δυο φορές καλύτερος από τη Μακάμπι».

Μιλενκόσκι: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος της Μακάμπι»

Οι φίλοι του βόλεϊ περίμεναν έναν ελληνικό τελικό, ο ΠΑΟΚ όμως δεν τα κατάφερε, με μια διαιτητική απόφαση σκάνδαλο δεν έπαιξε τάι μπρέικ στο Τελ Αβίβ και έχασε 3-1, σκορ που αποτέλεσε το εφαλτήριο για την πρόκριση της ισραηλινής ομάδας. Ο Μιλενκόσκι εξηγεί «εκτός από το λάθος των διαιτητών που έδωσαν άουτ ένα καθαρό μπλοκ άουτ, ήταν κακή η συγκυρία για τον ΠΑΟΚ. Πριν από τη ρεβάνς τραυματίστηκε ο Γιόρνα και είχαμε πεσμένο ηθικό γιατί χάσαμε 3-2 από τον Παναθηναϊκό, ενώ προηγηθήκαμε 2-0».

Ολυμπιακός: Αποθέωση στη Σύρο και «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» (vid)

Για τους τελικούς είναι ξεκάθαρος: «Ο Ολυμπιακός είναι δυο φορές καλύτερος από τη Μακάμπι και θα κερδίσει δυο φορές. Το πρώτο ματς είναι δύσκολο γιατί γεμίζει το γήπεδο με οπαδούς από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Καλλιμάρμαρο, ή Καραϊσκάκη η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι

Για τη δυναμική της Μακάμπι είπε: «Καλύτερος παίκτης της είναι ο πασαδόρος Ιγκλέσιας που παίζει πολύ γρήγορα όταν το επιτρέπει η υποδοχή του. Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλό σερβίς. Ο ένας κεντρικός, ο Πατσκάλα, είναι καλός παίκτης και στους ημιτελικούς είχε 6 μπλοκ σε κάθε ματς. Πολύ καλός είναι και ο ακραίος Γκράσο που παρότι είναι κοντός (1,85) παίζει πολύ γρήγορα».

Και κατέληξε: «Επαναλαμβάνω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τη Μακάμπι και ιδιαίτερα το σχήμα με τους 5 ξένους. Αφού απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχει πρόβλημα με την ισραηλινή ομάδα».