Nέα γκάφα της CEV: Έστειλε τον Ολυμπιακό στο Πότσδαμ

Οι γκάφες δεν έχουν τελειωμό στη CEV, καθώς το πρωί της Πέμπτης, όταν και... ζωντάνεψε το site και έβγαλαν τα ζευγάρια του CEV CUP, έστειλαν τον Ολυμπιακό στο Πότσδαμ.

Nέα γκάφα της CEV: Έστειλε τον Ολυμπιακό στο Πότσδαμ

Το site Cev(Cev.lu) είναι ότι πιο αστείο στον χώρο του αθλητισμού, δύσχρηστο, αργό, δαιδαλώδες, τη μία είναι στην αέρα, την άλλη έχουν πρόβλημα οι servers και όταν λειτουργεί, οι γκάφες είναι απανωτές.

Με τη... μικτή κόσμου ο Ολυμπιακός στο Cev Cup

Βάσει της προκήρυξης λοιπόν η κατάταξη στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι βάση των νικών και μετά των βαθμών, αλλά εκεί στο Λουξεμβούργο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Με το που ξημέρωσε λοιπόν Πέμπτη αποφάσισαν να βάλουν τα ζευγάρια της οκτάδας επίσημα, με τις 4 τρίτες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ να πέφτουν στο Cev Cup και την καλύτερη τρίτη να συνεχίζει στην κορυφαία διοργάνωση. Και τον Ολυμπιακό τον έβαλαν να παίξει με τη γερμανική Πότσδαμ και όχι με τη ρουμανική Ταργκοβίτσε. Έβγαλαν την κατάταξη βάση βαθμών (Φενέρ Μπαχτσέ 10, Ταργκοβίτσε 8, Πόστδαμ 7, Άλμπα 7, Μιλούζ 6) και η καλύτερη τρίτη ήταν η Πότσδαμ.

Βάσει νικών όμως είναι Φενέρ Μπαχτσέ 3 νίκες (10 βαθμοί), Ποτσδαμ 3 νίκες (7 βαθμοί), Ταργκοβίτσε 2 νίκες (8 βαθμοί), Άλμπα 2 νίκες (7 βαθμοί), Μιλούζ 2 νίκες (6 βαθμοί).

Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας πήρε τηλέφωνο στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ και ζήτησε εξηγήσεις υπενθυμίζοντας ότι μετρούν πρώτα οι νίκες. Και ως εκ θαύματος άλλαξαν τα πάντα και μπήκαν τα σωστά ζευγάρια. Αν δηλαδή δεν γινόταν το τηλεφώνημα και η επισήμανση της νέας γκάφας, θα ήταν αλλιώς τα ζευγάρια του Cev Cup.