Με τη... μικτή κόσμου ο Ολυμπιακός στο Cev Cup

H πρώην ομάδα της Τζίνας Λαμπρούση, η ρουμανική Ταργκοβίτσε θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην οκτάδα του Cev Cup. 

Με τη... μικτή κόσμου ο Ολυμπιακός στο Cev Cup

Η Ταργκοβίτσε είναι η καλύτερη τρίτη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξει με τον Ολυμπιακό και έχει προπονητή έναν παλιό γνώριμο, τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, τον Τζιάνι Καπράρα, με βοηθό τη σύζυγο του και πρώην σπουδαία βολεϊμπωλίστρια, τη Ρωσίδα Ιρίνα Κιρίλοβα Πάρχαμτσουκ.

Μιτσέλι: «Εξαιρετική εμφάνιση κάτω από δύσκολες συνθήκες»

Η Ταργκοβίτσε είναι μικτή κόσμου, με δυο Βελγίδες πασαδόρους, Βαν Ντερ Βίβεν, Ιοάνα Καλότα, την Καναδή Ρομπιτάιλε, τις Σέρβες Άννα Μπιέλιτσα (διαγώνια), Γιοβάνα Μιροσάβλιεβιτς, τη Βουλγάρα κεντρική Μίρα Τοντόροβα και την Κροάτισα λίμπερο Νικολίνα Μποζίγεβιτς. Και φυσικά οι υπόλοιπες είναι Ρουμάνες διεθνείς.

O Oλυμπιακός στην οκτάδα του Cev Cup γυναικών

Η Ταργκοβίτσε έκανε δύο νίκες στον όμιλο της με 3-0, 3-0 επί της βουλγαρικής Πλόβντιβ, έχασε 3-0, 3-0 από την τουρκική Εζατζίμπασι και 3-2, 3-2 από την πολωνική Πόλις Κέμις.

Καλύτερη τρίτη θα είναι η νικήτρια του αγώνα Φενερ Μπαχτσέ-Λοτζ Πολωνίας που αναβλήθηκε λόγω του σεισμού και θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλύτερη δεύτερη είναι η γερμανική Πότσδαμ, τρίτη η Ταργκοβίτσε, τέταρτη η επίσης ρουμάνικη Άλμπα και πέμπτη η γαλλική Μιλούζ.