Ευρηματική Βίκυ Αρβανίτη(Κουίζ): Βρείτε τις διαφορές(pic)

Η Βίκυ Αρβανίτη επέστρεψε στην ενεργό δράση και... παίζει με το κοινό της

Ευρηματική Βίκυ Αρβανίτη(Κουίζ): Βρείτε τις διαφορές(pic)

Ύστερα από δύο χρόνια αποχής κάνει ξανά δίδυμο με την Πένυ Καραγκούνη, ώστε να κυνηγήσουν το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020!

Ήταν 21 Οκτωβρίου του 2016 όταν η Βίκυ Αρβανίτη με επιστολή στα ΜΜΕ, ανακοίνωνε το προσωρινή άνω τελεία της τεράστιας και ένδοξης καριέρα της, ύστερα από 14 χρόνια συνεχών αγώνων σε υψηλό επίπεδο, με αποκορύφωμα τις τρεις Ολυμπιακές συμμετοχές.

Δύο χρόνια αργότερα μετά η «βασίλισσα της άμμου» και από τις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ με ρεκόρ συμμετοχής σε διεθνή τουρνουά, μητέρα πλέον και κάτοχος πτυχίου, δηλώνει και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μαζί με την τελευταία συμπαίκτρια της την Πένυ Καραγκούνη και να διεκδικήσει το όνειρο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η διοίκηση της ΕΟΠΕ άναψε το «πράσινο» φως για την επιστροφή της Αρβανίτη και θα στηρίξει, με την καθοριστική συμβολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την προσπάθεια πρόκρισης στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Στις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία θα παρουσιάσει την ομάδα, τους συνεργάτες, αλλά και το πλήρες αγωνιστικό πλάνο.

Πριν από λίγο... έπαιξε με το κοινό της στο face book και έκανε ανάρτηση με τίτλο : Βρείτε τις διαφορές επισυνάπτοντας την παρακάτω φωτό: