Beach Volley Cup: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για Ιωαννίδη, Παπαδημητρίου και Μάτιου, Τριανταφυλλίδη

Η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη κατέκτησαν και το 1o Agrinio Beach Volley Cup, μία εβδομάδα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Open των Χανίων, ενώ το 2/2 έκαναν και οι πρωταθλητές Ελλάδος, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Θοδωρής Παπαδημητρίου, που και αυτοί έφτασαν στην πρώτη θέση.

Beach Volley Cup: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για Ιωαννίδη, Παπαδημητρίου και Μάτιου, Τριανταφυλλίδη

Στον τελικό των γυναικών, η Διονυσία Μάτιου με την Λίζα Τριανταφυλλίδη επικράτησαν μετά από 33 λεπτά με 2-0 (21-12, 21-19) σετ της Ευανθίας Λάβδας και της Ιφιγένειας Σαμπάτη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσουν σετ στην διοργάνωση. Το πρώτο σετ πήγε εύκολα στις Μάτιου, Τριανταφυλλίδη, ενώ το δεύτερο κρίθηκε με το μίνιμουμ της διαφοράς (21-19).

Από την άλλη, στον τελικό των ανδρών, οι πρωταθλητές Ελλάδας Παναγιώτης Ιωαννίδης και Θοδωρής Παπαδημητρίου όπως και στην Καλαμαριά, έτσι και στο Αγρίνιο νίκησαν στον τελικό τον Ιάσονα Κανέλλο και τον Γιώργο Τερζόγλου με 2-1 (21-14, 18-21, 15-11) σετ.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ. Τάκης Αντωνόπουλος, η Ολυμπιονίκης Βάσω Καραντάσιου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοπονήσου, Θοδωρής Κανελλόπουλος, και ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου.