Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων: Χρυσό μετάλλιο ο Μουσελίμης
Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο Ιάσονας Μουσελίμης.
Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο Ιάσονας Μουσελίμης, γράφοντας μια ακόμη σημαντική σελίδα στην καριέρα του. Ο Έλληνας κωπηλάτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων, που πραγματοποιείται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.
Ο Μουσελίμης πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα στον μεγάλο τελικό και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε χρόνο 6:50.57, επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Νορβηγός Αρκάντιους, ο οποίος τερμάτισε σε 6:53.03, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στον Βέλγο Ντρέσεν με χρόνο 6:57.02.
Για τον νεαρό αθλητή, η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην ήδη εντυπωσιακή διεθνή παρουσία του. Άλλωστε, μόλις τον περασμένο Μάιο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.