Oλυμπιακός: Αμετακίνητος στα 3 εκατ. ευρώ για τον Γουόκαπ, από την Ντουμπάι!
Καμιά διάθεση υπαναχώρησης από την αρχική τιμή πώλησης των 3 εκατομμυρίων ευρώ του Τόμας Γουόκαπ στην Ντουμπάι δεν δείχνει ο Ολυμπιακός.
Tην παραμικρή πρόθεση διαπραγματεύσης κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Τόμας Γουόκαπ δεν εμφανίζει ο Ολυμπιακός.
Με την υπόθεση του Ελληνοποιημένου Τεξανού πόιντ γκαρντ να έχει ...βαλτώσει, αφού ούτε η ομάδα των Η.Α. Εμιράτων δείχνει διατεθειμένη να ανεβάσει τόσο την προσφορά της, ούτε ο πρωταθλητής Ευρώπης να βάλει τον παίκτη στις ...εκπτώσεις!
Οι τελευταίες ουσιαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Γουόκαπ χρονολογούνται στα μέσα του Ιούλη, όταν η Ντουμπάι, έκανε δύο διαδοχικές προσφορές στους «ερυθρόλευκους» για την αποδέσμευσή του, οι οποίες δεν ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αμφότερες απορρίφθηκαν από την στιγμή που ο παίκτης, που έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 υπολογίζεται από τους πρωταθλητές Ευρώπης ως από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ του σχεδιασμού της νέας σεζόν!
Άλλωστε ήταν βασικότατο «γρανάζι» του συστήματος του Γιώργου Μπαρτζωκα και είχε κεφαλαιώδη συνεισφορά στους τίτλους και τις διακρίσεις της ομάδας στην τελευταία πενταετία!
Σε αυτή την λογική άλλωστε, η διοίκηση των Πειραιωτών απέρριψε τις παραπάνω προτάσεις και όρισε την τιμή της «απελευθέρωσής» του στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Τιμή ουσιαστικά απαγορευτική για πώληση παίκτη.
Με τον τελευταίο ν' αναμένεται στην προετοιμασία..
Αν η αραβική ομάδα, ή κάποιος άλλος τα καταβάλλει, τότε στο μεγάλο λιμάνι θα έχουν τρία εκατομμύρια ...λόγους για να χαίρονται και με τα λεφτά αυτά θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του...
Συνθήκες «win - win» δηλαδή για τους Πειραιώτες, που «έχουν και το μαχαίρι και καρπούζι» στην υπόθεση...