Agios Nikolaos Finals: Παπαδημητρίου/Ιωαννίδης κέρδισαν εκτός έδρας...

Οι νέοι βασιλιάδες της άμμου στην Ελλάδα είναι οι Θοδωρής Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Ιωαννίδης οι οποίοι νίκησαν με 2-0 (21-16, 21- 14) τους Αντιόλ Κόλα, Σταύρο Ντάλλα στον τελικό στον Άγιο Νικόλαο.

Agios Nikolaos Finals: Παπαδημητρίου/Ιωαννίδης κέρδισαν εκτός έδρας...

Μετά το θρίλερ των γυναικών, ο κόσμος όχι απλά δεν έφυγε, αλλά αυξήθηκε η παρουσία του προκειμένου να στηρίξει τον Κρητικό Αντιόλ Κόλα και τον συμπαίκτη του Σταύρο Ντάλλα, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον πολύπειρο Θοδωρή Παπαδημητρίου.
Ο Τέο, με διαφορά πλέον ο πιο έμπειρος παίκτης στο τουρ, ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό κι ακολουθούσε ο Ιωαννίδης κι έτσι κατάφεραν να μετατρέψουν το αμφίρροπο 11-10 σε 12-16 υπέρ τους.

Agios Nikolaos Finals: H Hλέκτρα έκλαιγε, η Δήμητρα φώναζε...

Ο ενθουσιασμός και το «θέλω» των Κόλα, Ντάλλα ήταν τεράστιος, αλλά αυτό δεν αρκούσε με το σετ να κλείνει στο 16-21.
Η αντίδραση που περίμενε ο κόσμος δεν προέκυψε γιατί οι ότι κι αν δοκίμασαν οι Κόλα, Ντάλλας οι αντίπαλοι τους είχαν απάντηση, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν στον μεσημεριανό ημιτελικό κόντρα στους Μανδηλάρη, Κανέλλο.

Agios Nikolaos Finals: Πρωταθλήτριες για πρώτη φορά Καραγκούνη/Αγριοδήμου

Σιγά, σιγά άρχισαν να χτίζουν τη διαφορά στο σκορ (4-6) έκαναν το 6-9 με άσο που έκοψε τα πόδια των αντιπάλων τους (με τη βοήθεια του φιλέ) και όταν το 12-15 έγινε 12-17 τελείωσαν όλα για να φτάσουμε στο τελικό 14-21.