Agios Nikolaos Finals: Πρωταθλήτριες για πρώτη φορά Καραγκούνη/Αγριοδήμου

Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου γράφτηκε ιστορία καθώς οι Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη αναδείχθηκαν για πρώτη φορά πρωταθλήτριες στην άμμο.

Agios Nikolaos Finals: Πρωταθλήτριες για πρώτη φορά Καραγκούνη/Αγριοδήμου

Κι ο κόσμος που και τις τρεις ημέρες των αγώνων γέμισε τις κερκίδες, αλλά σήμερα η παρουσία του ήταν συγκλονιστική, παρακολούθησε κι έναν πραγματικά συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στις... λεπτομέρειες των λεπτομερειών με την Ηλέκτρα Αγριοδήμου να δίνει τέλος σε ένα απίστευτο θρίλερ γράφοντας το 15-13 στο τάι μπρέικ.

Agios Nikolaos Finals: Παπαδημητρίου/Ιωαννίδης κέρδισαν εκτός έδρας...

Κι έτσι οι περσινές φιναλίστ αυτή τη φορά όχι μόνο έφτασαν στην πηγή, αλλά ήπιαν και νερό με την Δήμητρα να παίρνει τη σκυτάλη από την Πένυ η οποία τις καμάρωνε από την τηλεόραση έχοντας πλέον τον ρόλο της προπονήτριας.

Agios Nikolaos Finals: H Hλέκτρα έκλαιγε, η Δήμητρα φώναζε...

Το ματς
Στην εκκίνηση του πρώτου σετ οι Καλαμαρίδου/Μαναβή με ένα γρήγορο σερί μετέτρεψαν το 4-3 σε 4-6 κι έφτασαν στο 6-10, αλλά η διαφορά χάθηκε γρήγορα (9-11) για να έχουμε ισοπαλία στο 12-12 με μπλοκ.

Μαναβή/Καλαμαρίδου ξέφυγαν πάλι με 15-17, αλλά το σκορ έγινε 18-17 με άσο και κόντρα της Καραγκούνη, αλλά το σετ είχε κι άλλες ανατροπές! Μετά το τάιμ άουτ Μαναβή, Καλαμαρίδου απάντησαν με δικό του σερί 3-0 για το 18-20 και τελικά πήραν το σετ με 19-21 μετά από επίθεση της Μαναβή.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις Αγριοδήμου/Καραγκούνη να ανοίγουν γρήγορα τη διαφορά με το σκορ να φτάνει στο 5-1, αλλά η διαφορά καλύφθηκε γρήγορα (8-5, 11-10) για να προηγηθούν Μαναβή/ Καλαμαρίδου με 14-16.

Εκεί όμως δεν διατήρησαν το προβάδισμα κι είχαμε νέα ανατροπή για το 19-18 με την Καραγκούνη να διαμορφώνει το 22-20 και να στέλνει το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί το δράμα κορυφώθηκε με απίστευτες εναλλαγές στο προβάδισμα μέχρι το 12-12. Άουτ επίθεση της Καλαμαρίδου και άσος της Καραγκούνη έφεραν το 14-12, με την Αγριοδήμου να τελειώνει την επίθεση της χρονιάς διαμορφώνοντας το τελικό 15-13 με τις πρωταθλήτριες να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.