Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτες, ενώ οι γυναίκες ψάχνονται...

Στο τμήμα ανδρών του ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτες, ενώ στο τμήμα γυναικών ψάχνονται μετά την ήττα από τον Πανναξιακό και όταν ξαναβρεθούν μετά την δεκαήμερη άδεια, αναμένεται κάποιοι-ες να λείπουν...

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτες, ενώ οι γυναίκες ψάχνονται...

Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα γυναικών, φτιάχθηκε για να παίξει στον τελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας, αφού έχασε όλα τα δύσκολα ματς, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΟΘήρας, Άρη και Πανναξιακό.

Ο χρηματοδότης του τμήματος Κώστας Αμοιρίδης έμεινε άναυδος με την απόδοση της ομάδας για την οποία ξόδεψε πολλά λεφτά, κι όταν τελείωσε το ματς με τον Πανναξιακό μάζεψε τις παίκτριες στο κέντρο του γηπέδου και απλά τις είπε “σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές”

Ο προπονητής εξάλλου Μίχαλ Μάσεκ για να τις …ανταμείψει για τα αποτελέσματα τους, τις έδωσε ρεπό ούτε λίγο πολύ, περίπου 10 ημερών. Θα τις δει επομένως την επόμενη χρονιά, αν ανταμώσουν όλοι.

Ολυμπιακός: Θέλει ο Θρύλος αλλαγές...

Στο βόλεϊ ανδρών αναζητούν διαγώνιο, δυο κεντρικούς και ακραίο. Νέα ομάδα με λίγα λόγια, αλλά αν μπορούσαν θα έπαιρναν και πασαδόρο. Στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο ένας γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί έπαιξε δυο συνεχόμενες φορές pipe με τον ακραίο του, ενώ ο άλλος έδωσε πάσα στη… γραμματεία στο 14 του τάι μπρέικ.

Στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πάντως δεν στεναχωρέθηκαν και πολύ, γιατί γλύτωσαν ένα ταξίδι στη Βιέννη, κι αν προχωρούσαν ακόμη ένα στη Ρωσία. Και δεν είναι καιρός για άσκοπα έξοδα.

Προπονητής της Volley League ζήτησε απο τους παίκτες του να τον βαθμολογήσουν ανωνύμως και τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά…

Το παρεάκι της ΕΣΑΠ ξαναχτύπησε. Ενώ είχαν αποφασίσει ποτέ θα αρχίσει το πρωτάθλημα τον νέο χρόνο, δια περιφοράς έκαναν ψηφοφορία για να ξεκινήσει νωρίτερα. Κάποιοι όμως έβγαλαν αεροπορικά εισιτήρια.

Βουλκίδης: «Η εχθρική ατμόσφαιρα με πείσμωσε»

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ "χάιδεψε" τον Ηρακλή (Αρμενάκης, Χριστοφιδέλης, Πέτρογλου) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που δεν εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σε οφειλές προς παίκτες με απαγόρευση μεταγραφών και περικοπής χορηγίας από τη Λίγκα, που έτσι κι αλλιώς δεν θα δοθεί...

Αναμένονται όμως προσφυγές με αίτημα την αφαίρεση βαθμών, κι αυτό ίσως αποδειχθεί μια καλή δικαιολογία για ηρωική έξοδο..

Οφείλουμε εξάλλου δυο διορθώσεις μετά συγγνώμης. Ο Βουλκίδης ποτέ δεν μίλησε και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Αυτό το έκανε ο Παπαλεξίου που προτίμησε τελικά τον Ολυμπιακό.

Και ποτέ δεν πετάχθηκε κουτάκι μπύρας στον Σωτηρίου, ενώ επιχειρούσε σερβίς στη Μίκρα. Αυτό έγινε μόλις τελείωσε το τρίτο σετ!