Ολυμπιακός: Θέλει ο Θρύλος αλλαγές...

Ο Στέφανος Λεμονίδης ανησυχεί για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, ενώ κοιμάται ήσυχος για το τμήμα γυναικών...

Ολυμπιακός: Θέλει ο Θρύλος αλλαγές...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να τερμάτισε πρώτος σε άνδρες και γυναίκες, αν όμως υπήρχε οικονομική ευχέρεια έπρεπε να γίνουν αλλαγές στο πρώτο τμήμα, γιατί δεν τραβάει η ομάδα.

Η ομάδα του Μουνιόθ με διαλυμένο τον ΠΑΟΚ, κι αφού τον κέρδισε στην πρεμιέρα με 3-0 κατάφερε να είναι ισόβαθμη μαζί του, γιατί έχασε από την Κηφισιά και χρειάστηκε το τάι μπρέικ με τον Παναθηναϊκό και τον αδύναμο Ηρακλή. Κάτι πρέπει να αλλάξει στον Ολυμπιακό είτε στον πάγκο, είτε στο ρόστερ γιατί ο ενισχυμένος με 4 νέους παίκτες ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολη λεία.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτες, ενώ οι γυναίκες ψάχνονται...

Bέβαια για να γίνουν αλλαγές, έπρεπε να υπάρχει στον Ολυμπιακό τεχνικός διευθυντής που θα έκανε εισηγήσεις στη διοίκηση τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον εκάστοτε προπονητή και να μη κρίνεται μόνο με το αν πήρε πρωτάθλημα, αλλά και με το αν βελτιώθηκαν οι παίκτες και η ομάδα...

Όσον αφορά τις γυναίκες, δεν υπάρχει ανησυχία γιατί θα επανέλθει η Κατερίνα Γιώτα τέλος Ιανουαρίου και θα ξαναβρούν τη φόρμα τους οι διεθνείς Χριστοδούλου, Λαμπρούση που είναι επιβαρυμένος από την Εθνική.

Βουλκίδης: «Η εχθρική ατμόσφαιρα με πείσμωσε»

Πάντως όσοι ονειρευόμασταν τελικό Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ δύσκολα θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας γιατί ο ΑΟΘήρας είναι πολύ δυνατός και απειλεί ακόμη και τον πρωταθλητή. Απλά έχει μόλις 7 παίκτριες και δεν μπορεί να αναπληρώσει έναν τραυματισμό, ενώ δεν γνωρίζουμε αν αλλάξει το ρότσερ του "δικέφαλου" και του "τριφυλλιού".