Κέρκης, όπως Πανιώνιος!

Η Ολυμπιάδα Πατρών πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Κέρκη στη Σάμο για την 8η αγωνιστική του Α' ομίλου της Α2 Ανδρών, όμως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον Νοέμβρη όταν η ΧΑΝΘ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Pre League.

Κέρκης, όπως Πανιώνιος!

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19.00, όμως ο γιατρός του αγώνα καθυστέρησε να φθάσει στο γήπεδο λόγω ιατρικού περιστατικού.

Ο Κέρκης ζήτησε παράταση 15 λεπτών όπως ορίζει ο κανονισμός, όμως ο χρόνος πέρασε και ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Χρηστίδης έπρεπε να λειτουργήσει βάσει κανονισμού και να κλείσει το φύλλο αγώνα. Ο γιατρός έφθασε στο γήπεδο 19 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Έτσι, ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της Ολυμπιάδας με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0), ενώ αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί από τον Κέρκη.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΑΝΘ

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12.30, όμως δεν υπήρχε ιατρός στο γήπεδο και οι διαιτητές δεν μπορούσαν να τον ξεκινήσουν.

Από τον Πανιώνιο θεωρούν ότι οι διαιτητές Μάλφας και Γεωργάκη δεν ήταν καθόλου ελαστικοί και τήρησαν κατά γράμμα τον κανονισμό, καθώς ο γιατρός ειδοποίησε ότι είχε έκτακτο ιατρικό περιστατικό και στο γήπεδο έστειλε αντικαταστάτη του, που έφθασε στις 12.50, 20 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Η ομάδα της ΧΑΝΘ ήταν πρόθυμη να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά, αυτό δεν έγινε.