Επισκέφτηκε το THESSALONIKI MASTERS ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics & vids)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε την οργανωτική επιτροπή του THESSALONIKI MASTERS.

Επισκέφτηκε το THESSALONIKI MASTERS ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics & vids)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06) στην πλατεία Αριστοτέλους για προγραμματισμένη συνάντησή του με τους βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Electra Palace και την έδρα της οργανωτικής επιτροπής του THESSALONIKI MASTERS.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Νεκτάριο Χαλβατζή την επίσημη διαπίστευση της διοργάνωσης για αθλητές με το ονοματεπώνυμό του, καθώς και την επίσημη μπάλα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και τα μέλη του Δ.Σ. Δήμητρα Χαριτίδου και Ελένη Καζάκου, υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ισόγειο του Electra Palace, έδρα της οργανωτικής επιτροπής και του γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ε.Ο.ΠΕ.

«Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, μπράβο για την διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Νεκτάριο Χαλβατζή, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι και ρώτησε να μάθει πόσες ομάδες αγωνίζονται και πως πηγαίνει το οργανωτικό σκέλος του THESSALONIKI MASTERS.