Αρτακιανού: «Μας μένει η πικρία στο τέλος, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Η Μαριαλένα Αρτακιανού σχολίασε την ήττα της Ελλάδας από το Αζερμπαϊτζάν για τους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. 

Αρτακιανού: «Μας μένει η πικρία στο τέλος, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό» (vid)

Στο πρόσωπο της Μαριαλένας Αρτακιανού ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση κι η στεναχώρια, για την ήττα της Ελλάδας από το Αζερμπαϊτζάν.

«Ξέραμε από την ότι την αρχή τις δυσκολίες του αγώνα που τον ήθελαν και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε δυνατά προηγηθήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θέλω να πω ότι γενικά παλέψαμε κι όλες μας δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, αλλά ξαναλέω πως όλα τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα», σχολίασε το λίμπερο και μία από τις πιο έμπειρες αθλήτριες της Εθνικής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μας μένει η πικρία στο τέλος... Έχουμε θεωρητικά ελπίδες αλλά παίζουμε και μ΄έναν αντίπαλο που είναι αν όχι η κορυφαία μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα μπούμε με όσες δυνάμεις έχουμε να πάρουμε ότι μπορούμε και να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα».

Αναφορικά με την κακή εκκίνηση και την απώλεια της διαφοράς στο τάι μπρέικ η Αρτακιανού σημείωσε: «Στο 4ο σετ πάθαμε μπλακ άουτ, κολλήσαμε σε μια περιστροφή και παρόλο που προσπαθήσαμε οι αντίπαλοι είχαν πάρει μεγάλη διαφορά. Πολύ στενάχωρο κι αυτό που έγινε στο τάι μπρέικ, γιατί πάλι κολλήσαμε και με τα λάθη μας χάσαμε το παιχνίδι. Ξαναλέω όμως ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα. Τη θέλαμε και για την πατρίδα μας που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τις φωτιές κι αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο».