Πανιώνιος: Ανανέωσε η Καρέλια

Η Ιωάννα Καρέλια ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιώνιου.

Πανιώνιος: Ανανέωσε η Καρέλια

Για ακόμα μια σεζόν η Ιωάννα Καρέλια θα βρίσκεται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιώνιου. Ο Ιστορικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την έμπειρη κεντρική, η οποία θα έχει και τον ρόλο της αρχηγού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ιωάννα Καρέλια!

Η Καρέλια αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά της στον “Ιστορικό” και η πέμπτη συνολικά. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στη φετινή χρονιά η Ιωάννα Καρέλια θα είναι και η αρχηγός της ομάδας μας.

Η έμπειρη κεντρικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Ηλιούπολης, στον Αστέρα Νίκαιας, στην Polonia Side Out London και στo ULU».

Η Καρέλια στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστώ στην ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας!

Με σκληρή δουλειά θέλουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να δώσουμε χαρά και περηφάνια στους φίλους και οπαδούς του Πανιωνίου! Τέλος θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις αθλήτριες όλων των ομάδων!»