Παγκόσμιο Βόλεϊ: Η... κουτοπονηριά του κόουτς της Βραζιλίας (vid)

Ο Ρενάν Νταλ Ζότο πέταξε μπάλα στο τερέν την ώρα του αγώνα με τη Ρωσία (!) και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική...

Παγκόσμιο Βόλεϊ: Η... κουτοπονηριά του κόουτς της Βραζιλίας (vid)

Η πρωτοφανής κίνηση του Ρενάν Νταλ Ζότο να πετάξει μπάλα στο τερέν την ώρα που παιζόταν το ματς της Βραζιλίας με τη Ρωσία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ, δεν πέρασε απαρατήρητη και φυσικά δεν έμεινε ατιμώρητη από την πειθαρχική επιτροπή της διοργάνωσης.

Η Βραζιλία είχε το προβάδισμα, ωστόσο η Ρωσία πραγματοποιούσε αντεπίθεση με τρεις συνεχόμενους πόντους έχοντας φτάσει το παιχνίδι στο 14-11 και ετοιμαζόταν να μειώσει ακόμα περισσότερο, όταν ο κόουτς της ομάδας της λατινικής Αμερικής άφησε με... τρόπο μια μπάλα να κυλήσει στο γήπεδο, ώστε να διακόψει τη φάση!

Η επιτροπή μελέτησε το σχετικό βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του τεχνικού της Βραζιλίας, τον οποίο και τιμώρησε με μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα της ομάδας του κόντρα στις ΗΠΑ.

Ο Νταλ Ζότο, πάντως, από την πλευρά του υποστήριξε ότι το όλο σκηνικό συνέβη... κατά λάθος, καθώς ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να πετάξει τη μπάλα! «Δεν έκανα κάτι από πρόθεση. Δεν κατάλαβα καν τι έγινε, ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το volleyball.it: