Επιβεβλημένο το VAR στη Σύρο, η σχέση Τεπάν-Καλμαζίδη και η Πετρινόλη

Οπωσδήποτε   VAR  στο Φοίνικας-Παναθηναϊκός, ο Τεπάν που είναι φίλος του Γιάννη Καλμαζίδη και πώς έφυγε η Πετρινόλη από τον Άρη

 Επιβεβλημένο το  VAR  στη Σύρο, η σχέση Τεπάν-Καλμαζίδη και η Πετρινόλη

Την 11η αγωνιστική κρίνονται πολλά για τη Volley League ανδρών, αφού τα αποτελέσματα των αγώνων Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα κρίνουν πολλά για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης ο Ρενέ Τεπάν

Το πρωτάθλημα κακώς δεν έχει πλέι οφ, όπως όλα τα πρωταθλήματα, σε όλα τα σπορ στον κόσμο και οι έξι πρώτες ομάδες θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους διαιρεμένη δια του 2, θα κάνουν ένα μίνι πρωτάθλημα και ο πρώτος θα πάρει τον τίτλο.

Αν κερδίσουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ τότε δύσκολα θα μπορέσουν ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αφού στη βαθμολογία θα έχουμε: Παναθηναϊκός 30, ΠΑΟΚ 28, Ολυμπιακός 24, Φοίνικας 18. Αν όμως χάσουν, θα έχουμε Παναθηναϊκός 27, Ολυμπιακός 27, ΠΑΟΚ 25, Φοίνικας 21 και θα πάρει φωτιά το πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός: Έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ρενέ Τέπαν

Εξυπακούεται ότι και τα δυο ματς έπρεπε να καλυφθούν τηλεοπτικά και με var για ευνόητους λόγους. Το ματς στην Πυλαία είναι καλυμμένο, γι αυτό πρέπει να πάει πάση θυσία var και στην Σύρο, παρότι δεν το δείχνει η τηλεόραση, όπως έγινε και στο Κηφισιά-ΟΦΗ.

Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία περί κακοκαιρίας και ο Φοίνικας κατέστησε σαφές ότι δεν παίζει χωρίς το var, όταν μάλιστα προηγήθηκαν τα γεγονότα του Αμαρουσίου και ορίστηκε διαιτητής που στο παρελθόν χαρακτηρίστηκε ανεπιθύμητος στο νησί.

Στη Σύρο τα έχουν και με τον Ανδρεόπουλο, όσον αφορά την προσέγγιση στους διεθνείς παίκτες και έχουν τονίσει, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί πλέον να είναι ομοσπονδιακός προπονητής, όταν η ομάδα του κάνει πρωταθλητισμό. Υπάρχει ασυμβίβαστο...

Στον πρόσφατο αγώνα του Ευρωβόλεϊ Εσθονία-Λετονία 1-3 ο Τεπάν παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο, με τον Έγκλεσκαλνς να είναι νικητής με 21 πόντους και ο διαγώνιος της Εσθονίας Βενό με τους ίδιους. Στο επόμενο ματςΕσθονία-Σλοβακία 3-2 ο Τεπάν μπήκε στο τρίτο σετ και με 17 πόντους οδήγησε σε ανατροπή-νίκη την ομάδα του.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά το ότι ο Τέπαν είναι φίλος του προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη που δούλεψε στην Εσθονία και τον γνώρισε μέσω του βοηθού του στη Σααρέμα.

Όσον αφορά τις μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν θα υπάρξει κι άλλη, γιατί ο Τζουλιάνι θέλει να δουλέψει με τους υπάρχοντες Μιχαήλοβιτς, Πέριτς με στόχο να τους βελτιώσει.

Πάμε στις γυναίκες, όπου ο Άρης έδειξε ότι διέπεται από κανόνες. Η λίμπερο Πετρινόλη μετά απο αγώνα στην Αθήνα ζήτησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο φίλου τους, κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό. Η παίκτρια δεν ανέβηκε στο λεωφορείο και δεν ανήκει πλέον στον Άρη.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ άφησε τη Λι Γιάε να πάει στην Κορέα, ενώ έπρεπε να την δουν οι γιατροί του και η Κορεάτισα χωρίς να δώσε λογαριασμό σε κανέναν αποφάσισε να σταματήσει για φέτος το βόλεϊ, προκειμένου να κάνει αποκατάσταση στο γόνατο και να αποφύγει την αρθοσκόπηση. Λέτε να την ακολουθήσει και η Λι Ντάε, που δεν περνάει καλά με τον Φενόλιο και βλέπει σε αρκετά σετ από τον πάγκο την Ηλιοπούλου;