Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης ο Ρενέ Τεπάν

Καθ΄ οδόν για την Αθήνα , στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, βρίσκεται ο νέος διαγώνιος του Ολυμπιακού Ρενέ Τεπάν

Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης ο Ρενέ Τεπάν

Ο Ρενέ Τεπάν βρίσκεται καθ΄ οδόν για την Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα στην Πυλαία. Αρχικά αναμενόταν στην Ελλάδα μετά τις 8 μμ της Τετάρτης.

Η ΕΡΤ «άδειασε» τον ΠΑΟΚ, για τη μετάθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Ο Εσθονός διαγώνιος πήγε το πρωί από την Τοκάτ στην Άγκυρα , μια απόσταση 318 χιλιομέτρων, αλλά η πτήση του για την Κωνσταντινούπολη είχε καθυστέρηση μιάμιση ώρα. Παρόλα αυτά όταν προσγειώθηκε στην Πόλη διαπίστωσε με ανακούφιση ότι δεν είχε γίνει η πτήση για την Αθήνα. Στο διεθνές αεροδρόμιο όμως επικρατεί χάος, όπως βλέπουμε και στα δελτία ειδήσεων, λόγω του χιονιά και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα φύγει το αεροπλάνο για το "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Volley League Ανδρών: Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός

Το πρώτο βήμα έγινε, απλά ο Τεπάν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, λόγω της κακοκαιρίας και το σήριαλ του ερχομού του έχει και άλλα επεισόδια...

Τελικά θα κοιμηθεί στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης.