Ολυμπιακός: Έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ρενέ Τέπαν

Η κακοκαιρία και το κλειστό αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ανέβαλαν την άφιξη του Ρενέ Τέπαν στην Ελλάδα. Αναμένεται την Τετάρτη προκειμένου να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό και να παίξει τη Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία.

Ολυμπιακός: Έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Ρενέ Τέπαν

Ο Τέπαν και ο Ολυμπιακός έψαχναν τρόπο να έρθει ο Εσθονός στην Αθήνα, αφού την Δευτέρα το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ήταν κλειστό, όπως και η Αττική Οδός. Οι πτήσεις της Τρίτης εξάλλου ήταν γεμάτες, με επιβάτες που δεν κατάφεραν να "πετάξουν" στην ώρα τους.

Επιβεβλημένο το VAR στη Σύρο, η σχέση Τεπάν-Καλμαζίδη και η Πετρινόλη

Στον Ολυμπιακο σκέφτηκαν και το ενδεχόμενο να πάει ο Εσθονός διαγώνιος οδικώς στην Αλεξανδρούπολη, αν είναι ανοιχτοί οι δρόμοι και από εκεί να συνεχίσει για τον Πειραιά με ταξί ή με αεροπλάνο. Θεωρούν σίγουρο ότι την Τετάρτη θα είναι στον Ρέντη, προκειμένου να προπονηθεί ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Στον Ολυμπιακό πάντως συνεχίζουν κανονικές τις προπονήσεις, δεν υπήρχαν μεγάλα προβλήματα στον Πειραιά και στον Ρέντη και ο Τζουλιάνι για παν ενδεχόμενο έχει ετοιμοπόλεμο τον Ζουπάνι.

Ολυμπιακός: Ο Εσθονός Ρενέ Τέπαν για τη θέση του διαγώνιου